Bentwijck - fase 2b

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Alphen aan den Rijn - Benthuizen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wat nu nog een leeg weiland is, wordt straks een geheel nieuwe wijk. Benthuizen wordt met de ontwikkeling van Bentwijck 193 nieuwe woningen rijker, 54 huurwoningen en 139 koopwoningen. Ook zullen we binnenkort starten met het bouwen van de eerste woningen.
Na een succesvolle verkoop van fase 1 en fase 2A in het project Bentwijck gaan we op 23 augustus in verkoop met 28 woningen in fase 2B.

De nieuwe wijk is ruim van opzet en ontmoeten staat centraal. Bentwijck wordt een wijk voor jong en oud. Er komt een gevarieerd woningaanbod, het woningprogramma bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen, drie-onder-één-kapwoningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen.
In deze nieuwe fase kunt u kiezen uit de volgende typen:
•14 eengezinswoningen 5.7 breed van circa 132 tot 142 m2
•6 levensloopbestendige woningen 7.5 m breed van circa 121 tot 126 m2
•3 drie-onder-een-kapwoningen 6.0 m breed van circa 140 tot 145 m2
•2 twee-onder-een-kapwoningen 6.0 m breed van circa 161 m2
•3 vrijstaande woningen van 169 tot 182 m2
Op de website www.bentwijck.nl is hier meer over te vinden.

Energieneutraal
Alle woningen in Bentwijck zijn energieneutraal (ENG) en hebben het hoogste energielabel A++++. Dit houdt in dat de zonnepanelen op het dak ten minste evenveel energie opwekken als de installaties in de woning nodig hebben voor de verwarming, koeling en ventilatie.
Een energiezuinige woning bouwen begint allemaal bij uitstekende isolatie en slimme, zuinige installaties. Dat levert naast een energiebesparing veel comfort op. Nieuwbouw kopen en in het bijzonder een energie neutrale woning betekent gegarandeerd een lagere energierekening. Ten opzichte van een oudere, niet duurzame woning kunt u in Bentwijck met de huidige energietarieven al snel duizenden euro’s per jaar besparen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bentwijck - fase 2b
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
28
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden