Actueel

Nieuws

Online verkoop fase 2 gestart Lokaal nieuws donderdag 30 september 2021

Online verkoop fase 2 gestart

De verkoop van de 42 woningen van Nieuw Rein fase 2 is online gestart! Het is vanaf nu mogelijk om u in te schrijven voor uw favoriete bouwnummer(s).

Interactieve kavelkaart
Op de website vindt u een kavelkaart met, per bouwnummer, de prijzen, alle woningkenmerken en een link naar de verkoopdocumenten. Bekijk op het gemak welke woningen u het meest aanspreken en schrijf u in via uw persoonlijke account.

» NAAR DE KAVELKAART

Inschrijven via uw persoonlijke account
In uw persoonlijke account ziet u vanaf donderdag 30 september om 17.00 uur het inschrijfformulier voor Nieuw Rein fase 1 staan. In dit formulier kunt u uw favoriete bouwnummers, in volgorde van uw voorkeur, aan ons doorgeven. Wilt u in aanmerking komen voor een van de woningen? Dan vragen wij u het formulier vóór maandag 11 oktober om 12.00 uur volledig in te vullen en te ondertekenen. Heeft u nog geen woonaccount? Maak er dan nu een aan.

» SCHRIJF U IN

Wanneer vindt de toewijzing plaats?
Op maandag 11 oktober om 12.00 uur sluit de inschrijving en dan? Maandagmiddag de 11e vindt direct de toewijzing van de woningen plaats. Krijgt u een woning toegewezen dan verneemt u dat uiterlijk dinsdag 12 oktober via een van de makelaars. Kunnen wij u geen woning toewijzen, dan ontvangt u uiterlijk die dag hierover een mail.

Vragen of onduidelijkheden?
Heeft u een vraag en/ of is er iets onduidelijk? Neem gerust contact op met De Pater Makelaardij of De Leeuw Makelaardij. De verkoopadviseurs staan u graag te woord!

» NEEM CONTACT OP

Fase 2 op 30 september in verkoop Lokaal nieuws maandag 20 september 2021

Fase 2 op 30 september in verkoop

Goed nieuws! De datum van de start verkoop van de 2e verkoopfase van Nieuw Rein is bekend.

Online start verkoop
Na het verkoopsucces van fase 1, start op donderdag 30 september om 17.00 uur de online verkoop van Nieuw Rein fase 2. Vanaf dan staat er een interactieve kavelkaart op de website met, per bouwnummer, de definitieve prijzen, de woningkenmerken en alle verkoopdocumenten. Bekijk op het gemak welke woningen u het meest aanspreken.

Inschrijven via uw persoonlijke account
Zodra de verkoop is gestart, is er een inschrijfformulier in uw persoonlijke account beschikbaar. Via dit formulier geeft u de bouwnummers door in volgorde van uw voorkeur. Heeft u nog geen account? Maak er dan nu één aan. U heeft tot maandag 11 oktober om 12.00 uur de tijd om in te schrijven.

De woningen van Nieuw Rein fase 2
Fase 2 bestaat uit 42 koopwoningen, waaronder (geschakelde) twee-onder-een-kapwoningen en herenhuizen aan een mooie groenstrook, het toekomstige sloepenhaventje of met direct zicht op de Oude Rijn. Er komen ook prachtige eengezinswoningen. 15 sociale huurwoningen en 10 vrije sector huurwoningen maken ook deel uit van dit deel van de wijk.

» Meer over de woningen

Virtuele tour voor Nieuw Rein fase 2 Lokaal nieuws dinsdag 14 september 2021

Virtuele tour voor Nieuw Rein fase 2

Voor fase 1 maakten we een virtuele tour en die hebben we uitgebreid met fase 2. Nieuwsgierig? Maak een virtuele 'wandeling' en kijk zelf hoe mooi Nieuw Rein wordt.

Bekijk de nieuwbouwwijk vanaf de overkant van de Oude Rijn, 'loop' door de mooie groenstrook midden in de wijk en neem een kijkje in het sloepenhaventje. U maakt de 'wandeling' gewoon op uw laptop, mobiele telefoon of op uw tablet. En u 'loopt' ook zo naar fase 1!

» Bekijk de virtuele tour
 

Bouwrijp werkzaamheden op locatie Lokaal nieuws dinsdag 24 augustus 2021

Bouwrijp werkzaamheden op locatie

Er is voor de bouwvak nog veel op locatie gebeurd. 

De nutspartijen hebben de werkzaamheden rondom kabels en leidingen afgerond, aannemer Van Wijk heeft de beschoeiing langs de kreek (t.h.v. de bouwnummers 317 t/m 322) geplaatst en de provincie heeft de stalen damwanden vervangen aan de Oude Rijn. Aansluitend kon Van Wijk het zand van de laatste voorbelasting van fase 2 aanbrengen. Na de bouwvak worden de tijdelijke bouwwegen aangelegd en daarmee beschikken wij over een bouwrijp terrein voor fase 1.

Na het aanleggen van de bouwwegen wordt gestart met de bouwrijpwerkzaamheden van Nieuw Rein fase 2. Wanneer Van Wijk hiermee start hangt af van hoe goed de voorbelasting zijn werk doet. Al met al is er weer veel gebeurd en is er veel aanstaande.

Maak kennis met fase 2 Lokaal nieuws donderdag 22 juli 2021

Maak kennis met fase 2

De zomervakantie is in aantocht. Tijd voor een update van Nieuw Rein, in het specifiek over alle ontwikkelingen rondom de tweede verkoopfase. Maak kennis met het woningaanbod van fase 2! 

Prognose start verkoop fase 2

Na de succesvolle verkoop van de 35 woningen in fase 1, is het binnenkort tijd voor de verkoop van Nieuw Rein fase 2. Zoals het er nu naar uit ziet start de verkoop van dit nieuwe woningaanbod eind september/ begin oktober. Deze fase wordt weer prachtig! Er komen geschakelde twee-onder-een-kapwoningen en twee-onder-een-kapwoningen langs de Oude Rijn, karakteristieke herenhuizen, eengezinswoningen en huurwoningen. 

De verkoopprijzen van de woningen van fase 2 zijn nog niet bekend. Naar verwachting kunnen wij enkele weken voor de start van de verkoop een prijsindicatie geven. Houd onze nieuwsbrieven en de website dus goed in de gaten!

» WONINGAANBOD FASE 2 

Update civiele werkzaamheden Lokaal nieuws donderdag 22 juli 2021

Update civiele werkzaamheden

Achter de schermen zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor de tweede fase van Nieuw Rein. 

Veel gaande op locatie

Je zult waarschijnlijk hebben gezien dat er de afgelopen periode weer veel op locatie is gebeurd. Het toekomstige haventje is al aangelegd en aannemer Van Wijk heeft de civiele werkzaamheden van fase 1 nagenoeg afgerond. Het zand van de voorbelasting van fase 1 is in april van dit jaar al naar fase 2 verplaatst en doet ook daar goed z'n werk. De afgelopen periode zijn de rioleringen in fase 1 aangelegd en deze werkzaamheden zijn naar verwachting nog voor de bouwvak gereed. Daarmee is het terrein van de eerste fase bouwrijp. Het komende half jaar is Van Wijk druk met het civiele werk van fase 2. Als alles volgens planning verloopt dan zijn deze werkzaamheden in het eerste kwartaal van 2022 afgerond.

Nieuwsgierig hoe de bouwlocatie zich transformeert naar toekomstige woonwijk?

Fiets of rij deze vakantie een keertje langs voor een indruk van alle ontwikkelingen, de prachtige ligging aan de Oude Rijn, een impressie van de mooie omgeving en van de rustige buurt. 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden