Actueel

Nieuws

Lokaal nieuws donderdag 22 maart 2018

Uw huis succesvol verkopen? Zet het in de schijnwerpers!

Vastgoedstyling of homestaging, is een professionele aanpak met als doel het optimaliseren van een woningpresentatie bij verkoop. Homestaging betekend letterlijk: het op een podium, stage, in de schijnwerpers plaatsen van een woning, home.

Als vastgoedstylist bekijk ik uw woning door de ogen van mogelijke kopers en adviseer ik u hoe de pluspunten van uw woning op een effectieve manier onder de aandacht te brengen, zodat uw woning optimaal in de schijnwerpers staat.

Nieuwsgierig naar wat vastgoedstyling voor uw woning kan doen?
LNV gecertificeerd vastgoedstylist Karin van den Berg (KOBALT) helpt u graag op weg. Kijk op www.kobalt-styling.nl of bel 06 28 46 75 42 

Lokaal nieuws donderdag 22 maart 2018

Uw huis optimaal gereed maken voor verkoop, wat kost dat?

Vastgoedstyling hoeft niet duur te zijn. Meestal kunt u na een basis stylingconsult al meteen zelf aan de slag om uw woning optimaal gereed te maken voor verkoop.
Bij het opstellen van een advies gaat een vastgoedstylist zoveel mogelijk uit van de bestaande woninginrichting.
Is die inrichting erg verouderd of staat de woning leeg dan biedt een tijdelijke inrichting met huurmeubilair of kartonnen meubels, compleet met eigentijdse accessoires, meestal een perfect passende oplossing.
Bent u geen klusser of heeft u geen tijd? Dan kunt u er voor kiezen om het stylingproject geheel of gedeeltelijk uit te besteden. De kosten voor het basis stylingconsult worden dan in mindering gebracht op de totale projectkosten.
Nieuwsgierig naar wat vastgoedstyling voor u kan doen? Als LNV gecertificeerd vastgoedstylist help ik, Karin van den Berg (KOBALT), u graag op weg. Kijk op www.kobalt-­?styling.nl voor meer informatie.

Regionaal nieuws dinsdag 20 maart 2018

De pilaren van het Meelpakhuis worden zichtbaar

De ’wokkel’ in het Meelpakhuis, zegt Meelfabriek-eigenaar Ab van der Wiel: ’die houden we in ere’. Om de voormalige transportbaan voor meelzakken komt straks, als het monumentale gebouw wordt omgebouwd tot ’lofts’, het trappenhuis.

Regionaal nieuws donderdag 08 maart 2018

Leidse raad stemt in met woningbouw op kop Rooseveltstraat

Het gebouw waar de hoofdvestiging van SCAL Medisch Diagnostiek is gehuisvest, gaat tegen de grond. Eigenaar Immo Selekt wil op die locatie een complex met circa honderd appartementen bouwen.

Regionaal nieuws woensdag 07 maart 2018

Woningbouw en brandweerkazerne op plek oude postkantoor Schipholweg

Aan de Schipholweg in Leiden komen 140 appartementen bovenop de nieuw te bouwen kazerne voor de brandweer in Leiden-Noord. Het postkantoor is al enige tijd dicht en ook het sorteren van de post wordt op die locatie gestaakt.

Regionaal nieuws zaterdag 17 februari 2018

Mysterie opgelost: Wat doet deze vreemde toren tussen al het nieuwbouw?

Hij staat er een beetje verloren bij, deze losstaande, oude toren tussen al dat nieuwbouw. Hij lijkt klaar voor de sloop, maar toch staat hij nog fier overeind. De bouwwerkzaamheden gaan gewoon door rondom de toren.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden