Actueel

Nieuws

Huis op maat Lokaal nieuws dinsdag 11 december 2018

Huis op maat
Recent heeft mijn moeder besloten haar eengezinshuis na ruim 40 jaar te willen inruilen voor een kleinere woning. Het oude, vertrouwde huis is niet alleen te groot, ook de trappen in het pand doen steeds meer afbreuk aan haar woonplezier.

Na een orie?nterend gesprek zijn haar woonwensen helder en duidelijk: een driekamer appartement met een keuken of keukenhoek, een badkamer met inloopdouche, een apart toilet, een balkon en een berging. De aanwezigheid van een personenlift is een voorwaarde, evenals de aanwezigheid van een bushalte in de buurt van het complex.

Inmiddels ben ik met haar begonnen om ruimte voor ruimte, kast voor kast alles de revue te laten passeren en feitelijk continue de vraag te stellen: ‘Als hier morgen een verhuisauto voor de deur staat, gaat dit dan mee of zoeken we hiervoor een andere, passende bestemming?’

In het begin is het even wennen en heeft alles een verleden en/of een verhaal. Na een paar weken is de nieuwe ‘mindset’ vertrouwd en wordt er steeds sneller en scherper geselecteerd.

Wordt vervolgd.
KOBALT vastgoedstyling helpt u graag op weg!

Nieuw huis een nieuw THUIS! Lokaal nieuws dinsdag 23 oktober 2018

Nieuw huis een nieuw THUIS!

Dat klinkt eenvoudig: verhuis vertrouwde spullen van uw oude huis naar een nieuwe woning en klaar. Maar bij de overstap naar een nieuwe, kleinere woonruimte is dat thuisgevoel helemaal niet zo vanzelfsprekend. De bank blijkt veel te fors, stoelen ogen sleets, de tafel is onhandig groot…, en de sfeer in het nieuwe huis voelt niet eigen.

Graag help ik u op weg door samen met u te kijken welk vertrouwd huisraad goed past in de nieuwe woonomgeving en hoe dit, al dan niet aangevuld met of vervangen door nieuw, de perfecte basis kan zijn voor een bij u passend interieur. Een interieur waarin u zich weer snel THUIS zult voelen.

Het creëren van smaakvolle, persoonlijk woonruimtes zie ik telkens weer als een uitdaging. Graag maak ik een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijke kennismaking,

Karin van den Berg / KOBALT (gecertificeerd LNV vastgoedstylist)

Win een waardebon t.w.v. € 150,- Lokaal nieuws zondag 14 oktober 2018

Win een waardebon t.w.v. € 150,-


Geef je woonkamer een make-over!

Bij Decokay Alphen vind je alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, gordijnstoffen en tapijt. Wij zijn dè speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat.

 

Wij geven in samenwerking met Decokay Alphen een waardebon ter waarde van € 150,- weg. Doe nu mee aan onze winactie en wie weet heb jij straks een mooi budget om je woonkamer te voorzien van een nieuwe look. 


 

Stuur een mailtje naar  info@24webvertising.nl  en vertel ons waarom jij de waardebon moet winnen.

Van plan om kleiner te gaan wonen? Lokaal nieuws vrijdag 05 oktober 2018

Van plan om kleiner te gaan wonen?

In de Randstad is uw huidige woning waarschijnlijk zo verkocht, voor een nette prijs. Maar dan? Hoe organiseert u de overstap van de vertrouwde, door de jaren heen vaak gevuld geraakte, woning naar een kleiner appartement of huis op een comfortabele manier?

Begin ruim op tijd met het maken van een verhuisplanning. Afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden is het verstandig om rekening te houden met een periode van zes tot tien maanden. In die periode treft u niet alleen de noodzakelijke voorbereidingen voor de verhuizing zelf, maar neemt uw tevens tijd om uw huidige interieur en andere spullen in de woning kritisch onder de loupe te nemen.

Een verhuizing naar een kleinere woonruimte betekent meestal dat er keuzes moeten worden gemaakt over dat wat wel of niet mee gaat, of mee kan.

KOBALT vastgoedstyling help u graag op weg met advies op maat. Daarbij is uw nieuwe onderkomen richtinggevend. KOBALT bekijkt samen met u hoe meubels en andere spullen, al dan niet aangevuld met nieuw, het beste tot hun recht komen in uw nieuwe woonruimte.

KOBALT : meer dan alleen styling bij verkoop!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden