Actueel

Nieuws

Woningplattegronden van Nieuw Rein online Lokaal nieuws maandag 13 mei 2019

Woningplattegronden van Nieuw Rein online

Het gaat goed met de ontwikkeling van de nieuwbouwwoningen in Nieuw Rein. We zijn weer een stapje verder in de ontwerpfase en dus kunnen we u nu de woningplattegronden laten zien.

Laat u inspireren
De plattegronden zijn voorzien van een sfeeromschrijving. Zo krijgt u een goed beeld van de hoeveelheid woonruimte en wat de woningen te bieden hebben. Wie weet inspireert het om al na te denken over de inrichting. In een aantal plattegronden is al een aantal opties verwerkt. Denk aan de keuken op een andere plek en een woonkamer met en-suite deuren. Kortom, meer mogelijkheden, meer inspiratie

Ik nodig u uit om door te klikken naar de woningen.
Maak kennis met de prachtige:

Eengezinswoningen
Herenhuizen
Twee-onder-een-kapwoningen
Geschakelde twee-onder-een-kapwoningen
Vrijstaande villa

Voor de volgende keer
Staat u al ingeschreven als belangstellende? Dan ontvangt u automatisch de nieuwsbrief met de laatste informatie over Nieuw Rein.

Styling en Interieur: advies, ontwerp en realisatie Lokaal nieuws dinsdag 07 mei 2019

Styling en Interieur: advies, ontwerp en realisatie

Welke woonstijl vindt u mooi? Kiest u voor stijlvol modern, landelijk chic of (nieuw) klassiek? Nel Verduyn van Sfeer Interieur creëert een interieur waarin u zich prettig voelt. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden die uw ruimte biedt. 

Sfeer Interieur helpt u met:

Styling- en interieuradvies
Interieurontwerp (ook in 3D)
Kleuradvies
Lichtplan
Complete inrichting
Aankoopadvies harde vloeren
Ruime keuze interieurstoffen

Maak van uw gordijnen echte eyecatchers met de kwaliteitsstoffen van Sfeer Interieur. Kies uit verschillende materialen, prints (of effen kleuren) en prijsklassen. Deze stoffen zijn ook heel geschikt voor stijlvolle meubelbekleding en sierkussens. Goed advies over stoffen is belangrijk. Met veel kennis en passie helpt Nel u met de beste keuze voor uw interieur.   

Voor een passend antwoord op al uw interieurvragen komt Nel gewoon bij u thuis. Uw wensen vertaalt zij in een interieurontwerp op maat. Ook de realisatie van uw interieur is bij Nel in deskundige handen. Samen met vertrouwde vakmensen verzorgt zij de complete inrichting; van vloer tot plafond, van raambekleding tot lichtplan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom inspiratie en ideeën opdoen in de showroom van Sfeer Interieur in Zwammerdam (tussen Alphen aan den Rijn en Bodegraven) of neem contact op met Nel voor een persoonlijke kennis-making bij u thuis.

De showroom van Sfeer Interieur is open op vrijdag en zaterdag van 10.00 - 17.00. Wilt u liever op een ander moment langskomen? Neem dan contact op met Nel voor het maken van een afspraak. Bel naar 0172 - 619409 of stuur een bericht naar info@sfeerinterieur.nl .  

Prettig wonen op elke leeftijd Lokaal nieuws donderdag 02 mei 2019

Prettig wonen op elke leeftijd

Een woning inrichten is iets heel persoonlijks. Op basis van smaak, leefstijl en gezinssamenstelling hebben we hele verschillende wensen voor ons interieur. De kunst is om deze te vertalen in de juiste keuzes. En dat valt niet altijd mee. Zeker als u kleiner gaat wonen of uw bestaande woning wilt aanpassen. Interieurspecialist Nel Verduyn van Sfeer Interieur helpt u om in elke situatie een sfeer te creëren waarin u zich prettig voelt.

Levensloopbestendig wonen

Bij levensloopbestendig wonen spelen naast persoonlijke smaak ook praktische overwegingen een grote rol. Wat is er nodig om nu en in de toekomst veilig en comfortabel te wonen? Het is belangrijk om hier goed over na te denken. Want u blijft het liefst zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving. Nel heeft de kennis en het netwerk om op alle fronten de juiste afwegingen te maken. En om ervoor te zorgen dat mensen zich prettig voelen. Nel licht toe: “Als je ouder wordt wil je vooral zelfstandig kunnen blijven wonen. Maar een persoonlijke en warme sfeer creëren blijft erg belangrijk, want die zorgt ervoor dat je je thuis voelt.”

Complete dienstverlening

Nel Verduyn van Sfeer Interieur adviseert, ontwerpt en zorgt voor de inrichting. Van behang, gordijnen en vloerbedekking tot een comfortabele stoel. Met de hulp van vertrouwde vakmensen breidt Nel haar dienstverlening desgewenst verder uit. Uw verhuizing regelen, bouwkundige aanpassingen begeleiden, wifi installeren of simpelweg de televisie opnieuw instellen. Op basis van het beschikbare budget biedt Nel u alles wat nodig is om zorgeloos het gewenste interieur te realiseren én om ervan te genieten.

Vrijblijvende kennismaking

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Nel? Kijk dan op www.sfeerinterieur.nl . Ook kunt vrijblijvend een afspraak maken. Nel komt persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Sloop is voltooid Lokaal nieuws maandag 15 april 2019

Sloop is voltooid

De sloop van de oude fabriekshallen op het voormalig Avery Dennison terrein is afgerond. Bekijk de film van de locatie na sloop.

De sloop van de oude fabriekshallen is voltooid. Om het terrein goed in beeld te brengen hebben we een drone over de bouwlocatie van Nieuw Rein laten vliegen. Op het filmpje is goed te zien hoe bijzonder de locatie is. Nieuw Rein ligt namelijk direct aan de Oude Rijn, met het uitgestrekt groen altijd dichtbij! Vliegt u mee om het resultaat te bekijken? Bekijk HIER de film.

Efficiënt omgaan met energie, tijd en geld. Lokaal nieuws donderdag 17 januari 2019

Efficiënt omgaan met energie, tijd en geld.

Het opschonen van een bestaand interieur kost veel energie, fysiek zowel als geestelijk.Het tijdens dit traject alvast nadenken over het hoe en wat in een nieuw onderkomen, gaat ook niet vanzelf. Wat moet er straks worden vernieuwd, wat is met een verfje geschikt voor hergebruik, en wat kan beter worden vervangen? Wie kan dat het beste doen en hoeveel tijd en geld kost dat? Voor de een is een verkoop- en verhuistraject een uitdaging. Een ander bezorgt het juist slapeloze nachten.

KOBALT maakt graag met u een passende planning en begroting om de switch van een oude naar een nieuwe woonomgeving soepel te laten verlopen.

KOBALT: meer dan alleen styling bij verkoop!

Karin van den Berg / KOBALT (gecertificeerd LNV vastgoedstylist)

Anterieure overeenkomst voor project "Nieuw Rein" gesloten met de gemeente Alphen aan den Rijn Lokaal nieuws donderdag 20 december 2018

Anterieure overeenkomst voor project "Nieuw Rein" gesloten met de gemeente Alphen aan den Rijn

Projectontwikkelaars Wilma Wonen & Heembouw sluiten anterieure overeenkomst met de gemeente Alphen aan den Rijn om de realisatie van ‘Nieuw Rein’ mogelijk te maken.

Op woensdag 19 december 2018 ondertekenden wethouder Gerard van As van de Gemeente Alphen aan den Rijn, directeur Ronald Tol (Wilma Wonen) en commercieel directeur Guido Voermans (Heembouw) een exploitatie-overeenkomst voor de ontwikkellocatie van het voormalige fabrieksterrein van Avery Dennison (voorheen Fasson) in Hazerswoude-Rijndijk (Groenendijk). Deze overeenkomst maakt het onder andere mogelijk dat de procedure voor het bestemmingsplan wordt opgestart. Wilma Wonen en Heembouw hebben voor de ontwikkeling van dit project hun krachten gebundeld en een samenwerking opgestart. Heembouw uit Roelofarendsveen zal de bouw van de woningen voor haar rekening nemen. Beide bedrijven werken samen aan de ontwikkeling van het plan dat tot “Nieuw Rein” is omgedoopt.

 

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden