Actueel

Nieuws

Fase 2 binnenkort in verkoop Lokaal nieuws donderdag 22 juli 2021

Fase 2 binnenkort in verkoop

De zomervakantie is in aantocht. Tijd voor een update van Nieuw Rein, in het specifiek over alle ontwikkelingen rondom de tweede verkoopfase. Maak kennis met het woningaanbod van fase 2! 

Prognose start verkoop fase 2

Na de succesvolle verkoop van de 35 woningen in fase 1, is het binnenkort tijd voor de verkoop van Nieuw Rein fase 2. Zoals het er nu naar uit ziet start de verkoop van dit nieuwe woningaanbod eind september/ begin oktober. Deze fase wordt weer prachtig! Er komen geschakelde twee-onder-een-kapwoningen en twee-onder-een-kapwoningen langs de Oude Rijn, karakteristieke herenhuizen, eengezinswoningen en huurwoningen. 

De verkoopprijzen van de woningen van fase 2 zijn nog niet bekend. Naar verwachting kunnen wij enkele weken voor de start van de verkoop een prijsindicatie geven. Houd onze nieuwsbrieven en de website dus goed in de gaten!

» WONINGAANBOD FASE 2 

Update civiele werkzaamheden Lokaal nieuws donderdag 22 juli 2021

Update civiele werkzaamheden

Achter de schermen zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor de tweede verkoopfase van Nieuw Rein. 

Veel gaande op locatie

Je zult waarschijnlijk hebben gezien dat er de afgelopen periode weer veel op locatie is gebeurd. Het toekomstige haventje is al aangelegd en aannemer Van Wijk heeft de civiele werkzaamheden van fase 1 nagenoeg afgerond. Het zand van de voorbelasting van fase 1 is in april van dit jaar al naar fase 2 verplaatst en doet ook daar goed z'n werk. De afgelopen periode zijn de rioleringen in fase 1 aangelegd en deze werkzaamheden zijn naar verwachting nog voor de bouwvak gereed. Daarmee is het terrein van de eerste fase bouwrijp. Het komende half jaar is Van Wijk druk met het civiele werk van fase 2. Als alles volgens planning verloopt dan zijn deze werkzaamheden in het eerste kwartaal van 2022 afgerond.

Nieuwsgierig hoe de bouwlocatie zich transformeert naar toekomstige woonwijk?

Fiets of rij deze vakantie een keertje langs voor een indruk van alle ontwikkelingen, de prachtige ligging aan de Oude Rijn, een impressie van de mooie omgeving en van de rustige buurt. 

Verkoop fase 1 gestart Lokaal nieuws donderdag 08 april 2021

Verkoop fase 1 gestart

Het is zover! De verkoop van de 35 woningen van Nieuw Rein fase 1 is online gestart. Vanaf nu is het mogelijk om u in te schrijven voor uw favoriete bouwnummer(s).

Inschrijven via uw persoonlijke account
In uw persoonlijke account ziet u vanaf donderdag 8 april om 17.00 uur het inschrijfformulier voor Nieuw Rein fase 1 staan. In dit formulier kunt u uw favoriete bouwnummers, in volgorde van uw voorkeur, aan ons doorgeven. Wilt u in aanmerking komen voor een van de woningen? Dan vragen wij u het formulier vóór maandag 19 april om 12.00 uur volledig in te vullen en te ondertekenen. Heeft u nog geen woonaccount? Maak er dan nu een aan.

» SCHRIJF U IN

Interactieve kavelkaart
Op de website vindt u een kavelkaart met, per bouwnummer, de prijzen, alle woningkenmerken en een link naar de verkoopdocumenten. Bekijk op het gemak welke woningen u het meest aanspreken en schrijf u in via uw persoonlijke account.

» NAAR DE KAVELKAART

8 april online start verkoop fase 1 Lokaal nieuws vrijdag 26 maart 2021

8 april online start verkoop fase 1

We hebben goed nieuws te vertellen. De datum van de start verkoop van Nieuw Rein fase 1 is bekend!

Online start verkoop
Op donderdag 8 april om 17.00 uur start de online verkoop van de eerste 35 woningen van fase 1. Vanaf dan staat er een interactieve kavelkaart op de website met, per bouwnummer, de definitieve prijzen, de woningkenmerken en alle verkoopdocumenten. Bekijk op het gemak welke woningen u het meest aanspreken.

Inschrijven via uw persoonlijke account
Zodra de verkoop is gestart, is er een inschrijfformulier in uw persoonlijke account beschikbaar. Via dit formulier geeft u de bouwnummers door in volgorde van uw voorkeur. Heeft u nog geen account? Maak er dan nu één aan. U heeft tot maandag 19 april om 12.00 uur de tijd om in te schrijven.

De woningen van Nieuw Rein fase 1
De eerste verkoopfase bestaat uit 10 herenhuizen, 24 twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande villa. In dit deel van Nieuw Rein komt ook een sloepenhaventje met 12 ligplaatsen voor de bewoners van de wijk.

» Meer over de woningen

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden