Actueel

Nieuws

Uw huis succesvol verkopen? Zet het in de schijnwerpers! Lokaal nieuws donderdag 22 maart 2018

Uw huis succesvol verkopen? Zet het in de schijnwerpers!

Vastgoedstyling of homestaging, is een professionele aanpak met als doel het optimaliseren van een woningpresentatie bij verkoop. Homestaging betekend letterlijk: het op een podium, stage, in de schijnwerpers plaatsen van een woning, home.

Als vastgoedstylist bekijk ik uw woning door de ogen van mogelijke kopers en adviseer ik u hoe de pluspunten van uw woning op een effectieve manier onder de aandacht te brengen, zodat uw woning optimaal in de schijnwerpers staat.

Nieuwsgierig naar wat vastgoedstyling voor uw woning kan doen?
LNV gecertificeerd vastgoedstylist Karin van den Berg (KOBALT) helpt u graag op weg. Kijk op www.kobalt-styling.nl of bel 06 28 46 75 42 

Uw huis optimaal gereed maken voor verkoop, wat kost dat? Lokaal nieuws donderdag 22 maart 2018

Uw huis optimaal gereed maken voor verkoop, wat kost dat?

Vastgoedstyling hoeft niet duur te zijn. Meestal kunt u na een basis stylingconsult al meteen zelf aan de slag om uw woning optimaal gereed te maken voor verkoop.
Bij het opstellen van een advies gaat een vastgoedstylist zoveel mogelijk uit van de bestaande woninginrichting.
Is die inrichting erg verouderd of staat de woning leeg dan biedt een tijdelijke inrichting met huurmeubilair of kartonnen meubels, compleet met eigentijdse accessoires, meestal een perfect passende oplossing.
Bent u geen klusser of heeft u geen tijd? Dan kunt u er voor kiezen om het stylingproject geheel of gedeeltelijk uit te besteden. De kosten voor het basis stylingconsult worden dan in mindering gebracht op de totale projectkosten.
Nieuwsgierig naar wat vastgoedstyling voor u kan doen? Als LNV gecertificeerd vastgoedstylist help ik, Karin van den Berg (KOBALT), u graag op weg. Kijk op www.kobalt-­?styling.nl voor meer informatie.

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden