Bentwijck - fase 1

Alphen aan den Rijn - Benthuizen
Actueel aanbod

€ 455.850,- tot € 894.850,-

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 177m2
Kaveloppervlak
108 - 461m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

Bentwijck

Wat nu nog een leeg weiland is, wordt straks een geheel nieuwe wijk. Benthuizen wordt met de ontwikkeling van Bentwijck ongeveer 200 nieuwe woningen rijker. Naast de circa 150 koopwoningen komen er 54 sociale huurwoningen. Tevens wordt er door de gemeente een Brede School gerealiseerd.

De nieuwe wijk is ruim van opzet en ontmoeten staat centraal. Bentwijck wordt een wijk voor jong en oud. Er komt een gevarieerd woningaanbod, het woningprogramma bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen. De levensloopbestendige woningen hebben het gehele woonprogramma op de begane grond.

Van fase 1 hebben we nog alleen de vrijstaande woning te koop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bentwijck - fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 42 beschikbaar
Prijs
€ 455.850,- tot € 894.850,-
Type woningen
Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden