Westvaartpark

Alphen aan den Rijn - Hazerswoude-Rijndijk
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
134 - 179m2
Kaveloppervlak
113 - 410m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

41 prachtige nul-op-de-meter woningen in diverse types

Aan de rand van Hazerswoude-Rijndijk, op de grens van de natuur en de polder, komt een nieuwe woonwijk. Hier woon je lekker buiten in het groen en dicht bij steden als Leiden, Zoetermeer, Den Haag en Alphen aan den Rijn. De 41 nieuwe woningen in het Westvaartpark-Eco worden nul-op-de-meter woningen. Het netto energieverbruik wordt teruggebracht tot 0, dit scheelt enorm in de vaste maandlasten. De wijk is prachtig gelegen middenin het Groene Hart: kom jij wonen in het Westvaartpark?

In het project Westvaartpark woon je duurzaam, energiezuinig en helemaal klaar voor de toekomst. In een Nul op de Meter-woning wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd. Dit gebeurt door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, warmtepompen en balans ventilatie met wtw. Hiermee doe je het milieu een plezier, maar ook je portemonnee! Je bespaart namelijk elke maand weer flink op je vaste lasten. Bovendien hebben alle woningen een groenverklaring, zodat je in aanmerking komt voor een groene hypotheek. Fijn toch?

Zie jij jezelf al wonen op deze mooie plek? Schrijf je in voor de nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen van dit project. Ook ben je dan als één van de eersten op de hoogte van de start van de verkoop.
www.westvaartpark-eco.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westvaartpark
Koopwoningen
41
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Overige
Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden