Westvaartpark

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Alphen aan den Rijn - Hazerswoude-Rijndijk
Actueel aanbod

€ 539.500,- tot € 785.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 179m2
Kaveloppervlak
118 - 418m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Duurzaam wonen in het Groene Hart
Aan de rand van het pittoreske dorp Hazerswoude-Rijndijk, op de grens van de natuur en de polder, ligt de geliefde nieuwe wijk Westvaartpark. Hier woon je midden in het Groene Hart en tegelijk dicht bij steden als Leiden, Zoetermeer, Den Haag en Alphen aan den Rijn. Winkels en scholen liggen op loopafstand. In het meest duurzame deel van deze wijk, Westvaartpark-Eco, worden 41 nul-op-de-meter woningen gebouwd in 8 verschillende types. Het netto energieverbruik wordt teruggebracht tot 0, dit scheelt enorm in de vaste maandlasten. Duurzaam, groen, en alles binnen handbereik, wat wil je nog meer?

Fase 2 & 3: 27 januari a.s. in verkoop!
Dit is je allerlaatste kans op een woning in Westvaartpark-Eco!
Op zaterdag 27 januari a.s. ben je tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom tijdens de officiële start verkoop van fase 2 & 3 in de Woningwinkel van Koppes Makelaardij aan de Julianastraat 133 te Alphen aan den Rijn. Vanaf dat moment kun je je definitief inschrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur.

Fase 2 & 3 bestaat uit: totaal 22 woningen, 10 rijwoningen, 9 drie-onder-één-kapwoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woning. Alle woningen in Westvaartpark-Eco worden nul-op-de-meter woningen. Schrijf je nu alvast in, dan mis je geen enkele update!

Ga naar de website: www.westvaartpark-eco.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westvaartpark
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 41 beschikbaar
Prijs
€ 539.500,- tot € 785.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Oosten, Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen), Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Koeling, Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Overige
Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden