Bentwijck

Alphen aan den Rijn - Benthuizen
Actueel aanbod

€ 450.000,- tot € 900.000,-

Over dit project

Bentwijck
Wat nu nog een leeg weiland is wordt straks een geheel nieuwe wijk. Benthuizen wordt met de ontwikkeling van Bentwijck ongeveer 200 nieuwe woningen rijker. Naast de circa 150 koopwoningen komen er 54 sociale huurwoningen. Tevens wordt er door de gemeente een Brede School gerealiseerd.

Woningaanbod
De nieuwe wijk is ruim van opzet en ontmoeten staat centraal. Bentwijck wordt een wijk voor jong en oud. Er komt een gevarieerd woningaanbod, het woningprogramma bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen. De levensloopbestendige woningen hebben het gehele woonprogramma op de begane grond.

De woningen krijgen een eigentijdse, traditionele architectuur die geïnspireerd is op de oud-Hollandse dorpen waar de huizen één voor één lijken gebouwd, omdat ze steeds een beetje anders zijn. De diversiteit in woonsferen, architectuur en type huizen zorgt voor herkenbaarheid. Een kind van vier kan nog uitleggen waar hij woont: “Ik woon om de hoek van de school in het huis met het rode dak.”

Nog niet alle keuzes voor Bentwijck zijn gemaakt. Wij gaan hier graag met u het gesprek voor aan.

De eerste fase is momenteel in verkoop, de eerste toewijzingsronde heeft plaatsgevonden. U kunt zich nog inschrijven als reservekandidaat of voor de aankomende fases.

Bentwijck gaan we samen met geïnteresseerden, omwonenden en bewoners ontwikkelen. Wilt u meedenken of op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in via de Projectwebsite www.bentwijck.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bentwijck
Start verkoop
Verkoop gestart
Prijs
€ 450.000,- tot € 900.000,-
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden