Waterrijk Boskoop

Alphen aan den Rijn - Boskoop
Toekomstig aanbod

€ 327.000,- tot € 480.000,-

Over dit project

Waterrijk Boskoop: een buitenkans
Centraal wonen in een landelijke omgeving
Wonen in een moderne, aardgas­vrije woning. Midden in het dorp van de ‘heerlijkheid’. Met overal water en slootjes om je heen. In een levendige wijk die al lekker tot bloei is gekomen. En met volop speelplekken voor je kinderen. Dat is pas een buitenkans. Jouw woning heeft alles wat je van een modern onderkomen mag verwachten. Je kunt kiezen uit meerdere type woningen. Zo vind je altijd een woning die bij je past. Waar je naar wens een of meerdere opties aan toevoegt.

Gevarieerde en natuurlijke woningen
Waterrijk wordt verspreid over meerdere jaren ontwikkeld; in totaal omvat het plan 444 woningen van allerlei woningtypen. De wijk krijgt daarmee een heel gevarieerd en ‘natuurlijk’ aanzien. Elke straat heeft meerdere soorten en formaten woningen. Ook de begroeiing is natuurlijk. Overal langs de oevers groeien voor het Hollandse waterlandschap zo kenmerkende planten en bloemen, zoals de paarse kattenstaart, gele lis, biezen en moerasspirea.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Waterrijk Boskoop
Koopwoningen
15
Prijs
€ 327.000,- tot € 480.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden