Florissant Wonen Boskoop

Alphen aan den Rijn
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wilt u hier Wonen?

Droomt u van uw eigen plek, op een groene en unieke locatie? De nieuwe woonwijk Florissant Wonen (Torenpad West) is gelegen aan westzijde van Boskoop. Bereikbaar vanuit de Parklaan, de Zijde en de Zinkeling. In deze nieuwe woonwijk krijgen al uw woonwensen binnen en buiten de ruimte. In de directe nabijheid het Floragebouw met o.a. restaurant, grenzend aan het Rosarium en daarnaast het NS-station. Aan de Parklaan vindt u een medisch centrum met onder andere een apotheek en dokterspraktijk. Kinderen kunnen hier nog heerlijk buiten spelen.

Hier komen straks zowel vrije als bebouwde kavels te koop. Heeft u uw toekomstige huis al voor ogen en is dit de ideale locatie om die droom te verwezenlijken? Wilt u wonen in het Groene Hart, maar werken in de Randstad? Ziet u uzelf al lopen over uw eigen royale kavel, met een bruggetje naar uw overtuin? Zoekt u een plek waar uw kinderen vrij opgroeien, terwijl u ook zelf geniet van de rust én de reuring die het dorp te bieden heeft? In Florissant Wonen richt u zelf uw toekomst in!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Florissant Wonen Boskoop
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
90
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden