Alphense Zoom

Alphen aan den Rijn - Alphen aan den Rijn
Actueel aanbod

€ 317.500,- tot € 372.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
118 - 156m2
Kaveloppervlak
308 - 383m2
Inhoud
455 - 604m3
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

Recht in het Groene Hart. Wonen op maat.

In het midden van Het Groene Hart vindt u een oase aan het water met uitzicht over veenweiden en waterlopen. Precies op die plek ligt straks De Alphense Zoom, een schitterend lint van 30 twee-onder- een-kapwoningen aan de rand van Alphen aan den Rijn in de woonwijk Nieuwe Sloot. Daar kunt u straks genieten van het echte buitenleven aan het water, maar toch profiteren van alle faciliteiten van een middelgrote stad.

Ons verkoopteam doet er alles aan om, samen met u, uw ideale huis te creëren. Voor u de ultieme kans om straks precies zo te wonen, zoals u dat voor ogen heeft. Grijp die kans, want in de laatste fase zijn nog maar enkele woningen beschikbaar!

Wonen in Alphense Zoom kan nog vanaf ¤ 335.000,- v.o.n. incl. luxe keuken en sanitair.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Alphense Zoom
Koopwoningen
30
Prijs
€ 317.500,- tot € 372.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden