Scala & Wonen

Alphen aan den Rijn - Alphen aan den Rijn
Actueel aanbod

€ 199.950,- tot € 799.950,-

Kenmerken

Woonoppervlak
75 - 329m2
Aantal kamers
2 - 4

Over dit project

Aan het Burgemeester Visserpark in het centrum van Alphen aan den Rijn staat het voormalige Scala College. Een sfeervol oud schoolgebouw op een prachtige plek, tussen het groene, rustige park en het levendige stadscentrum. Het gebouw staat leeg; de school is vertrokken. Blauwhoed herontwikkelt de voormalige schoollocatie naar een fraai woongebied met ruime en comfortabele appartementen.

Het ontwerp voor Scala & Wonen bestaat uit 28 koopappartementen met overdekte privé-parkeerplaats, verdeeld over het monumentale hoofdgebouw en een nieuw te bouwen appartementenblok. Het hoofdgebouw wordt in oude luister hersteld en biedt straks plaats aan 5 appartementen, verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Op het achterterrein komen in een trapsgewijs appartementengebouw nog eens 23 appartementen. De plattegronden van de appartementen zijn flexibel, waardoor ze naar wens kunnen worden ingedeeld. Alle appartementen krijgen daarnaast een riante privé buitenruimte en parkeergelegenheid in de inpandige parkeergarage.

Ook het plein grenzend aan de locatie, tussen het voormalige Scala College en het stadhuis, krijgt aandacht. De Gemeente wil in samenspraak met omwonenden en met ons een nieuwe inrichting van het plein ontwerpen die aansluit bij de prachtige omgeving van het Burgemeester Visserpark.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Scala & Wonen
Koopwoningen
28
Prijs
€ 199.950,- tot € 799.950,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Terras
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden