Groot Baronie

Alphen aan den Rijn - Alphen aan den Rijn
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen, werken en winkelen in een historische omgeving
De Baronie is een bekende naam in Alphen aan den Rijn. In het verleden was de Baronie een grote chocoladefabriek waar chocoladeletters, paaseitjes en andere lekkernijen werden gemaakt. Het pand staat op de lijst voor industrieel erfgoed en heeft een nieuwe bestemming gekregen.

De architect heeft met zijn ontwerpen voor Groot Baronie de oude charme van de chocoladefabriek weten te bewaren in een duurzaam plan, waarbij de oude fabriekshallen volledig geïntegreerd zijn in de winkel-, werk- en woonruimtes. De prachtige ligging van De Baronie maakt het sfeervolle fabrieksterrein tot een ideale locatie voor winkels en kantoren, maar ook om te wonen. Door deze combinatie is de bedrijvigheid rondom de Baronie weer als vanouds. Het gebied heeft niet alleen een functie voor winkeliers, ondernemers, bewoners en omwonenden: voor heel Alphen aan den Rijn wordt Groot Baronie weer het gezicht van de stad. Een centrum waar niemand omheen kan.

De toekomstige ontwikkelingen betreffen een uitbreiding van het gebied richting de Rijnhaven met appartementen en penthouses. Daarnaast worden er appartementen ontwikkeld op loopafstand van De Baronie.

Ontwikkeling
Diverse koopappartementen en penthouses in en om Groot Baronie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groot Baronie
Koopwoningen
60
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
CV-ketel (HR)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden