Nieuwkoopseweg (Wonen in Dam Veste)

Alphen aan den Rijn - Aarlanderveen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

12 DUURZAME WONINGEN IN AARLANDERVEEN
In het authentieke en landelijk gelegen dorp Aarlanderveen, wordt het project Damveste gerealiseerd. Een unieke kans op een duurzame eengezinswoning in een heerlijk klein dorp naast het voormalig station Aarlanderveen. De rust en ruimte van de natuur; genieten van het moderne buitenleven en prachtige plaatjes van de karakteristieke wegen. Dat is wonen in Damveste.
WONEN IN HET KROONJUWEEL VAN ZUID-HOLLAND
Aarlanderveen maakt deel uit van de gemeente Alphen aan den Rijn en is letterlijk gelegen midden in het Groene Hart. Een heerlijk klein dorp met de kenmerkende lintbebouwing dat dwars door de polders heen loopt. Het Zuideinde, de Dorpsstraat en het Noordeinde als karakteristieke wegen landelijk gelegen huizen. De bekende Molenviergang, de boerderijen, de ruiterpaden, de wandelroutes door de polder leveren prachtige plaatjes op. De molens dateren uit het einde van de achttiende eeuw en zijn toen gebruikt om de uitgestrekte waterplas ten westen van Aarlanderveen droog te leggen.

Plaatselijke dorpsfeesten aan het plein, de muziektent, eigen voetbalclub en tennisvereniging of een bakkie bij Het Oude Rechthuis. Naast plaatselijke winkeltjes is er een kinderopvang, peuterspeelzaal en naschoolse opvang aanwezig. Voor een uitgebreid dagje uit is de centrale locatie van Aarlanderveen ook ideaal, een korte autorit brengt u in een van de grote steden. Makkelijker kan bijna niet.

Voor meer informatie zie de projectwebsite www.wonenindamveste.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuwkoopseweg (Wonen in Dam Veste)
Type woningen
Eengezinswoning, Herenhuis

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden