Nieuw Rein Vrije sector huurwoningen

Alphen aan den Rijn - Hazerswoude-Rijndijk
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
128 - 151m2
Kaveloppervlak
116 - 142m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Genieten is altijd dichtbij
Landelijk wonen aan de Oude Rijn, midden in het Groene Hart

In Hazerswoude-Rijndijk wordt nieuwbouwproject Nieuw Rein gerealiseerd op een prachtige plek aan de oevers van de Oude Rijn. Hier komen 102 duurzame woningen met een zeer gevarieerd woningaanbod met zowel koop- als huurwoningen. Het ontwerp van de woningen is tijdloos in stijlvolle architectuur. In Nieuw Rein staat de waterrijke omgeving en de unieke ligging in het Groene Hart centraal. Het plan is zo gesitueerd dat er vanuit het gehele plan mooie zichtlijnen zijn gecreëerd naar de Oude Rijn. Een mooi aangelegde groenstrook en een haventje zijn tevens onderdeel in het plan.

Sportfaciliteiten, scholen, winkels en supermarkten bevinden zich allemaal in de buurt. Maar Nieuw Rein is vooral het middelpunt van het Groene Hart én de Randstad. Dat maakt deze locatie zo uniek. Natuur, watersport, wonen en werken. Binnen 10 autominuten bent u in Leiden, binnen 30 autominuten in Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. Waar vindt u dat in Nederland?

VRIJE SECTOR HUURWONINGEN
In Nieuw Rein fase 2 komen 10 vrije sector huurwoningen (4 herenhuizen en 6 eengezinswoningen). In de interactieve kavelkaart op de website van Nieuw Rein is te zien welke woningen dit betreft. De vrije sector huurwoningen worden geëxploiteerd en verhuurd door projectontwikkelaar Wilma Wonen. We starten ongeveer 3 maanden voor de oplevering van de woningen van fase 2 met de verhuur van de huurwoningen. De prognose van de start van de bouw van de 2e fase is september 2022 en de bouwperiode duurt ruim een jaar. Op dit moment is er nog geen nadere informatie, zoals de huurprijs, bekend.

Heeft u interesse in één van de huurwoningen? Meld u aan als belangstellende via de website van Nieuw Rein: www.nieuwrein.nl

KOOPWONINGEN 100% VERKOCHT
Alle koopwoningen van Nieuw Rein zijn uitverkocht. U kunt zich helaas niet meer aanmelden als reserve kandidaat.

Wonen in Nieuw Rein: een buitenkans voor de ware levensgenieters.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Rein Vrije sector huurwoningen
Huurwoningen
10
Type woningen
Herenhuis, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden