De Kroon Alphen aan den Rijn

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Alphen aan den Rijn - Alphen aan den Rijn
Toekomstig aanbod

€ 301.500,- tot € 671.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
64 - 155m2

Over dit project

De Kroon van Alphen bestaat uit een mix van appartementen van diverse afmetingen. De woonoppervlakte van de hoogwaardige appartementen van het type Bloemhof is tussen de 64 m2 en ruim 155 m2. Alle appartementen hebben een heerlijke buitenruimte op het zuiden met zicht op het park en op het water. Parkeren kan op de eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het pand. In de parkeergarage zijn ook de bergingen gesitueerd.

Wonen zoals je leeft!
Zoveel mensen, zoveel woonwensen. De Kroon van Alphen biedt niet alleen een ruime verscheidenheid aan appartementen, ook zijn er vele mogelijkheden om uw woning naar uw eigen leefwijze in te richten. Ontvangt u graag gasten? Wij realiseren met plezier een ruime woonkeuken of extra badkamer. Werkt u voornamelijk vanuit huis? Dan helpen wij u door het creëren van een aparte werkruimte. Of wilt u graag nét dat beetje extra comfort en luxe wonen? Wat dacht u van de optie een badkamer en-suite? Het mogelijke penthouse op de vierde verdieping en de unieke kangoeroewoning op de begane grond zijn de meest bijzondere woningen van het project. Bekijk per woning de opties en onze tips

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Kroon Alphen aan den Rijn
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
59
Prijs
€ 301.500,- tot € 671.500,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden