Westvaartpark fase 1

Alphen aan den Rijn
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In Westvaartpark komen straks twee werelden samen. Deze wijk in het Groene Hart combineert nostalgie namelijk met duurzaamheid. Het beste van twee werelden! Dankzij de groenrijke omgeving en herkenbare architectuur wordt Westvaartpark een unieke wijk waar het heerlijk thuiskomen is.
Fase 1 bestaat in totaal uit 49 woningen. Rijwoningen, verandawoningen en tweekappers en één vrijstaande woning. Hoe je ook graag woont, je toekomst vind je met dit ruime aanbod vanzelf in Westvaartpark.

We streven er naar om dit jaar nog het startschot voor de verkoop van de woningen te geven. Dus kan jij niet wachten om van dit prachtige project je thuis te maken? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Aanmelden voor de nieuwsbrief doe je via de website www.nieuwbouwwestvaartpark.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Westvaartpark fase 1
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
49
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden