ZUYD.

Alphen aan den Rijn
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de Zuiderkeerkring, waar tot voor kort nog verpleeghuis Zuidervaart stond, wordt het nieuwbouwproject ZUYD. ontwikkeld. 43 luxe woningen met een grote variatie in typen, zoals eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen. Het groen van het Weteringpad loopt door in het prachtige plantsoen en zorgt voor een groene woonomgeving. De verkoop van de woningen zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2021 starten.

Kerk en Zanen
Nieuwbouwproject ZUYD. is gelegen in de wijk Kerk en Zanen: een gezellige, moderne en kindvriendelijke wijk. Je woont hier dicht bij de natuur, vlak bij winkelcentrum Atlas, op fietsafstand van het station en het Alphense centrum en vlak bij de uitvalsweg N11 die je binnen een kwartier naar Leiden of Bodegraven brengt. Basisscholen en sportfaciliteiten zijn altijd om de hoek.

Meer informatie

Kenmerken

Project
ZUYD.
Start verkoop
01-04-2021
Koopwoningen
43
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden