De Korf

Alphen aan den Rijn - Benthuizen
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Duurzame nieuwbouw tussen bestaande bebouwing.

De Korf heeft een deel met 2 woonlagen en een deel met 3 woonlagen. Hier woont u straks op een plek centraal in het dorp, midden tussen de bestaande bebouwing. Evenwijdig aan de Doctor Albert Schweitzerlaan wordt de bebouwing twee lagen met kap, waardoor de nieuwbouw aansluit op het karakter van de Dorpsstraat. Aan het Prins Willem Alexanderplein wordt het gebouw drie lagen met een kap, waardoor De Korf en het plein een accent krijgen.

Het appartementengebouw bestaat uit 19 driekamer-appartementen en 1 vierkamer-appartement. Ruim opgezet en met een royaal terras of balkon met goede bezonning. Compleet met een keuken en een badkamer en zelfs de muren zijn al gesausd. Uw auto parkeert u desgewenst in de stallingsgarage onder het gebouw, waar tevens de berging is, en vervolgens neemt u de lift naar uw verdieping.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Korf
Koopwoningen
20
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden