Kloppend Hart - Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn
Actueel aanbod

€ 495.000,- tot € 585.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
152 - 184m2
Kaveloppervlak
1 - 226m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Met het project ‘Kloppend Hart’ gaat Alphen aan den Rijn een nieuw tijdperk in van all electric, energieneutraal en comfortabel wonen. Dit unieke nieuwbouwproject wordt een absolute koploper in klimaatbestendig en duurzaam wonen in het Groene Hart. Aan de zuidelijke rand van de polder verrijzen straks 20 prachtige vierlaagse waterwoningen, 16 geschakelde of vrijstaande villa’s en 40 bijzondere terrasappartementen, die helemaal klaar zijn voor de toekomst. De woningen komen
te liggen aan de Lisdodde, het Pijlkruid en het Speenkruid in de wijk Kerk en Zanen. Kloppend Hart vormt daarmee het unieke gasloze en energieneutrale sluitstuk van de nieuwbouw in deze populaire woonwijk.

De faciliteiten van een stad
Wanneer u woont in Kloppend Hart bevindt u zich niet alleen midden in het groen. Ook aan faciliteiten zijn in de wijk Kerk en Zanen en heel Alphen aan den Rijn geen gebrek. Met een prachtig winkelcentrum in de wijk en het centrum van de stad telt Alphen aan den Rijn zo’n 580 winkels. Van uw dagelijkse boodschappen, de laatste mode, speelgoed, huishoudelijke artikelen, luxeartikelen tot speciaalzaken. Alles wat u zoekt is op 5 fietsminuten te vinden. ’s Avonds erop uit? Bezoek een van de tientallen restaurants of cafés. Ook zijn er zwembaden, kinderboerderijen en middelbare scholen die onderwijs aanbieden op ieder niveau. Plus tal van sportactiviteiten in de buurt: sla een balletje op de golfbaan of op een van de diverse tennisparken. U kunt zelfs gaan
watersporten op een van de vele plassen in de directe omgeving.

Zo in de omliggende steden
Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht bezoeken? De grote steden in de Randstad bereikt u met de auto via de nabijgelegen N11, de A4 en de A12 binnen ongeveer 30 minuten. Met de NS Intercity of Sprinter en de Arriva Qliner bus zijn ook omliggende gemeenten als Leiden, Gouda, Zoetermeer, Uithoorn en hun centra snel en goed te bereiken. Er is tevens een rechtstreekse busverbinding met Schiphol.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kloppend Hart - Alphen aan den Rijn
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
76 (waarvan 9 beschikbaar)
Prijs
€ 495.000,- tot € 585.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden