Nieuw Rein

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Alphen aan den Rijn - Hazerswoude-Rijndijk
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
128 - 180m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Genieten is altijd dichtbij
Landelijk wonen aan de Oude Rijn, midden in het Groene Hart

In Hazerswoude-Rijndijk wordt nieuwbouwproject Nieuw Rein gerealiseerd op een prachtige plek aan de oevers van de Oude Rijn. Hier komen 102 duurzame woningen met een zeer gevarieerd woningaanbod. Het ontwerp van de woningen is tijdloos in stijlvolle architectuur. In Nieuw Rein staat de waterrijke omgeving en de unieke ligging in het Groene Hart centraal. Het plan is zo gesitueerd dat er vanuit het gehele plan mooie zichtlijnen zijn gecreëerd naar de Oude Rijn. Een mooi aangelegde groenstrook en een haventje zijn tevens onderdeel in het plan.

De meeste tuinen van de riante woningen zijn gericht op het zonnige zuidwesten. Sportfaciliteiten, scholen, winkels en supermarkten bevinden zich allemaal in de buurt. Maar Nieuw Rein is vooral het middelpunt van het Groene Hart én de Randstad. Dat maakt deze locatie zo uniek. Natuur, watersport, wonen en werken. Binnen 10 autominuten bent u in Leiden, binnen 30 autominuten in Den Haag, Rotterdam, Utrecht of Amsterdam. Waar vindt u dat in Nederland?

Start verkoop fase 2
De eerste 35 woningen van Nieuw Rein fase 1 zijn succesvol verkocht, dus het is tijd voor fase 2. In deze fase komen prachtige (geschakelde) twee-onder-een-kapwoningen, herenhuizen en eengezinswoningen. Waar gaat uw voorkeur naar uit? De online verkoop van deze woningen start donderdag 30 september om 17.00 uur. Interesse? Kijk voor meer informatie op www.woneninnieuwrein.nl/nieuws

Wonen in Nieuw Rein: een buitenkans voor de ware levensgenieters.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Rein
Koopwoningen
102
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Herenhuis, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Bodem Warmtepomp, Koeling, Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
(Jacht) haven, Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden