Lokaal nieuws donderdag 30 september 2021 Bron: Nieuw Rein

Online verkoop fase 2 gestart

De verkoop van de 42 woningen van Nieuw Rein fase 2 is online gestart! Het is vanaf nu mogelijk om u in te schrijven voor uw favoriete bouwnummer(s).

Interactieve kavelkaart
Op de website vindt u een kavelkaart met, per bouwnummer, de prijzen, alle woningkenmerken en een link naar de verkoopdocumenten. Bekijk op het gemak welke woningen u het meest aanspreken en schrijf u in via uw persoonlijke account.

» NAAR DE KAVELKAART

Inschrijven via uw persoonlijke account
In uw persoonlijke account ziet u vanaf donderdag 30 september om 17.00 uur het inschrijfformulier voor Nieuw Rein fase 1 staan. In dit formulier kunt u uw favoriete bouwnummers, in volgorde van uw voorkeur, aan ons doorgeven. Wilt u in aanmerking komen voor een van de woningen? Dan vragen wij u het formulier vóór maandag 11 oktober om 12.00 uur volledig in te vullen en te ondertekenen. Heeft u nog geen woonaccount? Maak er dan nu een aan.

» SCHRIJF U IN

Wanneer vindt de toewijzing plaats?
Op maandag 11 oktober om 12.00 uur sluit de inschrijving en dan? Maandagmiddag de 11e vindt direct de toewijzing van de woningen plaats. Krijgt u een woning toegewezen dan verneemt u dat uiterlijk dinsdag 12 oktober via een van de makelaars. Kunnen wij u geen woning toewijzen, dan ontvangt u uiterlijk die dag hierover een mail.

Vragen of onduidelijkheden?
Heeft u een vraag en/ of is er iets onduidelijk? Neem gerust contact op met De Pater Makelaardij of De Leeuw Makelaardij. De verkoopadviseurs staan u graag te woord!

» NEEM CONTACT OP

Meer weten over Nieuw Rein

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden