Lokaal nieuws donderdag 22 juli 2021 Bron: Nieuw Rein

Update civiele werkzaamheden

Achter de schermen zijn wij begonnen met de voorbereidingen voor de tweede fase van Nieuw Rein. 

Veel gaande op locatie

Je zult waarschijnlijk hebben gezien dat er de afgelopen periode weer veel op locatie is gebeurd. Het toekomstige haventje is al aangelegd en aannemer Van Wijk heeft de civiele werkzaamheden van fase 1 nagenoeg afgerond. Het zand van de voorbelasting van fase 1 is in april van dit jaar al naar fase 2 verplaatst en doet ook daar goed z'n werk. De afgelopen periode zijn de rioleringen in fase 1 aangelegd en deze werkzaamheden zijn naar verwachting nog voor de bouwvak gereed. Daarmee is het terrein van de eerste fase bouwrijp. Het komende half jaar is Van Wijk druk met het civiele werk van fase 2. Als alles volgens planning verloopt dan zijn deze werkzaamheden in het eerste kwartaal van 2022 afgerond.

Nieuwsgierig hoe de bouwlocatie zich transformeert naar toekomstige woonwijk?

Fiets of rij deze vakantie een keertje langs voor een indruk van alle ontwikkelingen, de prachtige ligging aan de Oude Rijn, een impressie van de mooie omgeving en van de rustige buurt. 

Meer weten over Nieuw Rein

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden