Lokaal nieuws donderdag 22 juli 2021 Bron: Nieuw Rein

Maak kennis met fase 2

De zomervakantie is in aantocht. Tijd voor een update van Nieuw Rein, in het specifiek over alle ontwikkelingen rondom de tweede verkoopfase. Maak kennis met het woningaanbod van fase 2! 

Prognose start verkoop fase 2

Na de succesvolle verkoop van de 35 woningen in fase 1, is het binnenkort tijd voor de verkoop van Nieuw Rein fase 2. Zoals het er nu naar uit ziet start de verkoop van dit nieuwe woningaanbod eind september/ begin oktober. Deze fase wordt weer prachtig! Er komen geschakelde twee-onder-een-kapwoningen en twee-onder-een-kapwoningen langs de Oude Rijn, karakteristieke herenhuizen, eengezinswoningen en huurwoningen. 

De verkoopprijzen van de woningen van fase 2 zijn nog niet bekend. Naar verwachting kunnen wij enkele weken voor de start van de verkoop een prijsindicatie geven. Houd onze nieuwsbrieven en de website dus goed in de gaten!

» WONINGAANBOD FASE 2 

Meer weten over Nieuw Rein

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden