Lokaal nieuws donderdag 21 januari 2021 Bron: Nieuw Rein

Update civiele werkzaamheden

Er is weer veel gaande op locatie. Na een periode van 3 vrije weken heeft civiele aannemer Van Wijk vorige week de werkzaamheden weer opgepakt.

Er is gestart met de voorbereidingen voor de damwanden in de toekomstige haven, die vanaf deze week geplaatst worden. Dit neemt een periode van circa 3 weken in beslag en aansluitend wordt de haven uitgegraven. Een mooie mijlpaal voor Nieuw Rein!

Voor de kerstvakantie is een flink zandpakket (voorbelasting) voor fase 1 aangebracht. Dit is onderdeel van het bouwrijp maken van de locatie en wordt gedaan om de bouwgrond in elkaar te drukken en daardoor te verdichten. Zodra de grond voldoende is ingeklonken, dit duurt meestal zo'n 3 maanden, wordt dit zand verplaatst en aangebracht op de plek van fase 2.

Benieuwd naar de verdere planning van Nieuw Rein? U leest er meer over op de pagina Omwonenden.

Meer weten over Nieuw Rein

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden