Lokaal nieuws dinsdag 08 december 2020 Bron: Nieuw Rein

Update over het bestemmingsplan

We zijn een belangrijke stap verder wat betreft het bestemmingsplan. Wij zijn blij te vertellen dat we heel binnenkort een vastgesteld bestemmingsplan verwachten te hebben!

Na goede gesprekken gevoerd te hebben met de gemeente Alphen aan den Rijn en Pleyn 68 zijn we een mooie stap verder. Dit betekent dat we verder kunnen met het bestemmingsplan en dat het aangepaste plan a.s. donderdag 10 december wordt voorgelegd bij de gemeenteraad voor besluitvorming. Nadat het bestemmingsplan is vastgesteld ligt het nog één keer zes weken ter inzage. Zodra het onherroepelijk is kunnen we de verkoop van de woningen opstarten.

Aangepast plan
In het aangepaste plan komt er 1 woning te vervallen en is er meer afstand tussen Pleyn 68 en de nieuwbouw van Nieuw Rein in de vorm van een groenstrook. De groenstrook in het middengebied blijft ook in het aangepaste plan overeind, maar wordt iets smaller. Het situatiekaartje op de woningen pagina geeft hiervan een goed beeld.

» Naar de woningen pagina

 

Meer weten over Nieuw Rein

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden