Lokaal nieuws donderdag 04 juli 2019 Bron: Nieuw Rein

Verkoopteam Nieuw Rein

Met de Leeuw Makelaars uit Leiden en De Pater Makelaardij uit Waddinxveen hebben we twee enthousiaste verkoopteams aan boord, met veel ervaring, voor het verkopen van de woningen in ons project Nieuw Rein.

Jennifer: "Het leuke aan het verkopen van Nieuw Rein? "Een prachtige plek aan de Oude Rijn waar wonen, water, werken en recreëren samenkomen."

Jaap: "De verscheidenheid in aanbod zal een grote groep mensen aanspreken."

Linda: "Het blijft speciaal om ons steentje te mogen bijdragen aan zo'n nieuwe woonwijk en een nieuwe stap in het leven van mensen."

Stephanie: "De fraaie architectuur en de stoere verschillende kleurstellingen en vooral de toevoeging van het haventje wat de combinatie met de watersport mogelijk maakt is fantastisch."

Peter: "Ons doel is natuurlijk om woningen te verkopen, maar dat lukt niet zonder te luisteren, mee te denken en oprecht het gesprek aan te gaan."

Ons motto; "Voor ons is een woning een plek waar mensen zich thuis voelen, wij dragen daar graag ons steentje aan bij!"

Meer weten over Nieuw Rein

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden