Lokaal nieuws maandag 13 mei 2019 Bron: Nieuw Rein

Woningplattegronden van Nieuw Rein online

Het gaat goed met de ontwikkeling van de nieuwbouwwoningen in Nieuw Rein. We zijn weer een stapje verder in de ontwerpfase en dus kunnen we u nu de woningplattegronden laten zien.

Laat u inspireren
De plattegronden zijn voorzien van een sfeeromschrijving. Zo krijgt u een goed beeld van de hoeveelheid woonruimte en wat de woningen te bieden hebben. Wie weet inspireert het om al na te denken over de inrichting. In een aantal plattegronden is al een aantal opties verwerkt. Denk aan de keuken op een andere plek en een woonkamer met en-suite deuren. Kortom, meer mogelijkheden, meer inspiratie

Ik nodig u uit om door te klikken naar de woningen.
Maak kennis met de prachtige:

Eengezinswoningen
Herenhuizen
Twee-onder-een-kapwoningen
Geschakelde twee-onder-een-kapwoningen
Vrijstaande villa

Voor de volgende keer
Staat u al ingeschreven als belangstellende? Dan ontvangt u automatisch de nieuwsbrief met de laatste informatie over Nieuw Rein.

Meer weten over Nieuw Rein

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden