Lokaal nieuws dinsdag 07 mei 2019

Styling en Interieur: advies, ontwerp en realisatie

Welke woonstijl vindt u mooi? Kiest u voor stijlvol modern, landelijk chic of (nieuw) klassiek? Nel Verduyn van Sfeer Interieur creëert een interieur waarin u zich prettig voelt. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden die uw ruimte biedt. 

Sfeer Interieur helpt u met:

  • Styling- en interieuradvies
  • Interieurontwerp (ook in 3D)
  • Kleuradvies
  • Lichtplan
  • Complete inrichting
  • Aankoopadvies harde vloeren

Ruime keuze interieurstoffen

Maak van uw gordijnen echte eyecatchers met de kwaliteitsstoffen van Sfeer Interieur. Kies uit verschillende materialen, prints (of effen kleuren) en prijsklassen. Deze stoffen zijn ook heel geschikt voor stijlvolle meubelbekleding en sierkussens. Goed advies over stoffen is belangrijk. Met veel kennis en passie helpt Nel u met de beste keuze voor uw interieur.   

Voor een passend antwoord op al uw interieurvragen komt Nel gewoon bij u thuis. Uw wensen vertaalt zij in een interieurontwerp op maat. Ook de realisatie van uw interieur is bij Nel in deskundige handen. Samen met vertrouwde vakmensen verzorgt zij de complete inrichting; van vloer tot plafond, van raambekleding tot lichtplan.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Kom inspiratie en ideeën opdoen in de showroom van Sfeer Interieur in Zwammerdam (tussen Alphen aan den Rijn en Bodegraven) of neem contact op met Nel voor een persoonlijke kennis-making bij u thuis.

De showroom van Sfeer Interieur is open op vrijdag en zaterdag van 10.00 - 17.00. Wilt u liever op een ander moment langskomen? Neem dan contact op met Nel voor het maken van een afspraak. Bel naar 0172 - 619409 of stuur een bericht naar info@sfeerinterieur.nl.  

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden