Lokaal nieuws donderdag 02 mei 2019

Prettig wonen op elke leeftijd

Een woning inrichten is iets heel persoonlijks. Op basis van smaak, leefstijl en gezinssamenstelling hebben we hele verschillende wensen voor ons interieur. De kunst is om deze te vertalen in de juiste keuzes. En dat valt niet altijd mee. Zeker als u kleiner gaat wonen of uw bestaande woning wilt aanpassen. Interieurspecialist Nel Verduyn van Sfeer Interieur helpt u om in elke situatie een sfeer te creëren waarin u zich prettig voelt.

Levensloopbestendig wonen

Bij levensloopbestendig wonen spelen naast persoonlijke smaak ook praktische overwegingen een grote rol. Wat is er nodig om nu en in de toekomst veilig en comfortabel te wonen? Het is belangrijk om hier goed over na te denken. Want u blijft het liefst zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving. Nel heeft de kennis en het netwerk om op alle fronten de juiste afwegingen te maken. En om ervoor te zorgen dat mensen zich prettig voelen. Nel licht toe: “Als je ouder wordt wil je vooral zelfstandig kunnen blijven wonen. Maar een persoonlijke en warme sfeer creëren blijft erg belangrijk, want die zorgt ervoor dat je je thuis voelt.”

Complete dienstverlening

Nel Verduyn van Sfeer Interieur adviseert, ontwerpt en zorgt voor de inrichting. Van behang, gordijnen en vloerbedekking tot een comfortabele stoel. Met de hulp van vertrouwde vakmensen breidt Nel haar dienstverlening desgewenst verder uit. Uw verhuizing regelen, bouwkundige aanpassingen begeleiden, wifi installeren of simpelweg de televisie opnieuw instellen. Op basis van het beschikbare budget biedt Nel u alles wat nodig is om zorgeloos het gewenste interieur te realiseren én om ervan te genieten.

Vrijblijvende kennismaking

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Nel? Kijk dan op www.sfeerinterieur.nl. Ook kunt vrijblijvend een afspraak maken. Nel komt persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden