Lokaal nieuws donderdag 17 januari 2019

Efficiënt omgaan met energie, tijd en geld.

Het opschonen van een bestaand interieur kost veel energie, fysiek zowel als geestelijk.Het tijdens dit traject alvast nadenken over het hoe en wat in een nieuw onderkomen, gaat ook niet vanzelf. Wat moet er straks worden vernieuwd, wat is met een verfje geschikt voor hergebruik, en wat kan beter worden vervangen? Wie kan dat het beste doen en hoeveel tijd en geld kost dat? Voor de een is een verkoop- en verhuistraject een uitdaging. Een ander bezorgt het juist slapeloze nachten.

KOBALT maakt graag met u een passende planning en begroting om de switch van een oude naar een nieuwe woonomgeving soepel te laten verlopen.

KOBALT: meer dan alleen styling bij verkoop!

Karin van den Berg / KOBALT (gecertificeerd LNV vastgoedstylist)

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden