Lokaal nieuws dinsdag 11 december 2018

Huis op maat

Recent heeft mijn moeder besloten haar eengezinshuis na ruim 40 jaar te willen inruilen voor een kleinere woning. Het oude, vertrouwde huis is niet alleen te groot, ook de trappen in het pand doen steeds meer afbreuk aan haar woonplezier.

Na een orie?nterend gesprek zijn haar woonwensen helder en duidelijk: een driekamer appartement met een keuken of keukenhoek, een badkamer met inloopdouche, een apart toilet, een balkon en een berging. De aanwezigheid van een personenlift is een voorwaarde, evenals de aanwezigheid van een bushalte in de buurt van het complex.

Inmiddels ben ik met haar begonnen om ruimte voor ruimte, kast voor kast alles de revue te laten passeren en feitelijk continue de vraag te stellen: ‘Als hier morgen een verhuisauto voor de deur staat, gaat dit dan mee of zoeken we hiervoor een andere, passende bestemming?’

In het begin is het even wennen en heeft alles een verleden en/of een verhaal. Na een paar weken is de nieuwe ‘mindset’ vertrouwd en wordt er steeds sneller en scherper geselecteerd.

Wordt vervolgd.

KOBALT vastgoedstyling helpt u graag op weg!

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden