Lokaal nieuws dinsdag 23 oktober 2018

Nieuw huis een nieuw THUIS!

Dat klinkt eenvoudig: verhuis vertrouwde spullen van uw oude huis naar een nieuwe woning en klaar. Maar bij de overstap naar een nieuwe, kleinere woonruimte is dat thuisgevoel helemaal niet zo vanzelfsprekend. De bank blijkt veel te fors, stoelen ogen sleets, de tafel is onhandig groot…, en de sfeer in het nieuwe huis voelt niet eigen.

Graag help ik u op weg door samen met u te kijken welk vertrouwd huisraad goed past in de nieuwe woonomgeving en hoe dit, al dan niet aangevuld met of vervangen door nieuw, de perfecte basis kan zijn voor een bij u passend interieur. Een interieur waarin u zich weer snel THUIS zult voelen.

Het creëren van smaakvolle, persoonlijk woonruimtes zie ik telkens weer als een uitdaging. Graag maak ik een vrijblijvende afspraak voor een persoonlijke kennismaking,

Karin van den Berg / KOBALT (gecertificeerd LNV vastgoedstylist)

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden