Lokaal nieuws vrijdag 05 oktober 2018

Van plan om kleiner te gaan wonen?

In de Randstad is uw huidige woning waarschijnlijk zo verkocht, voor een nette prijs. Maar dan? Hoe organiseert u de overstap van de vertrouwde, door de jaren heen vaak gevuld geraakte, woning naar een kleiner appartement of huis op een comfortabele manier?

Begin ruim op tijd met het maken van een verhuisplanning. Afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden is het verstandig om rekening te houden met een periode van zes tot tien maanden. In die periode treft u niet alleen de noodzakelijke voorbereidingen voor de verhuizing zelf, maar neemt uw tevens tijd om uw huidige interieur en andere spullen in de woning kritisch onder de loupe te nemen.

Een verhuizing naar een kleinere woonruimte betekent meestal dat er keuzes moeten worden gemaakt over dat wat wel of niet mee gaat, of mee kan.

KOBALT vastgoedstyling help u graag op weg met advies op maat. Daarbij is uw nieuwe onderkomen richtinggevend. KOBALT bekijkt samen met u hoe meubels en andere spullen, al dan niet aangevuld met nieuw, het beste tot hun recht komen in uw nieuwe woonruimte.

KOBALT: meer dan alleen styling bij verkoop!

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Alphen aan den Rijn.

Aanmelden